Lifestyle

Model Karen Elson zingt!

Karen Elson is een Brits model maar zingt en schrijft ook liedjes. Als tiener begon ze te werken als model waardoor ze de juiste contacten vond om verder te gaan als artiest. Een van haar leukste nummers is ”The Ghost Who Walks”.

Karen is geboren op 14 januari 1979 en is momenteel 31 jaar. Tijdens de opnames voor een muziekvideo van The White Stripes met The Blue Orchid, ontmoette ze haar man Jack White. In juni 2005 besloten ze te gaan trouwen. Één jaar later kregen ze hun eerste kind Scarlett Teresa White. Weer een jaar later kregen ze een zoon Henry Lee White. Nu wonen ze in Nashville.

-

-

-

Karen begon met modellenwerk tijdens haar tienerjaren. Ze heeft op veel catwalks gelopen voor Marc Jacobs, Jean-Paul Gaultier, Chanel, Dolce & Gabbana en Versace. Ook heeft ze voor internationale campagnes modellenwerk gedaan. Verder stond Karen op covers van onder andere Vogue, Numéro, Marie Claire, Elle en Nylon. Zie hier een filmpje van Karen waarbij je haar op de catwalk ziet en opgemaakt ziet worden.

Nu heeft ze haar eerste solo debuut album uitgebracht met haar eerste nummer: ”The Ghost Who Walks”.

door Shelley

Foto’s: Supermodels.nl