Fashion

Fijn sandaaltje: Timberlands

Met mooi weer dragen we graag open schoenen, soms ook met hak natuurlijk. Dat moet een beetje verantwoord kunnen, nietwaar? Timberland komt daarom met een nieuwe schoen met een nieuwe technologie. Open schoentjes die net zo comfortabel lopen als hun originele schoenen!

Timberland (bekend van de wereldberoemde en eeuwenoude bergschoenen, die tegenwoordig als mode gedragen worden door je buurvrouw tot en met Jay-Z), noemt het de Suspension Heel Technology.

timberlands

Een extra zacht kussentje in de zool aan de binnenkant en een extra verende zool aan de buitenkant. Wat eigenlijk neerkomt op onwijs comfortabele schoenen! Ook terwijl je een hak draagt ladies.

De binnenste zool zorgt er dus voor dat je voeten niet moe worden (‘Anti Fatigue’) en de buitenste zool is van duurzaam rubber; pluspunt! Dit houdt namelijk in dat het van gerecycled materiaal is en dat is een stuk beter voor het milieu.

timberland

Wanneer je deze muiltjes aantrekt, ben je verkocht. Erg comfi en je houdt met gemak zo een dagje shoppen vol, ondanks dat je een hak draagt. Behalve deze sandalen zijn er ook laarsjes (met hak!) in de kleuren warm grijs en donkerbruin. Deze kleuren sluiten goed aan op die van deze zomer en komende herfst.

Omdat Timberland een outdoor merk is, vinden ze het belangrijk bij de productie van hun artikelen ook rekening te houden met de omgeving. Daarom zijn hun producten allemaal milieuvriendelijk door gerecyclede materialen te gebruiken. Voor hun fleece-jacks en tegenwoordig ook de veters van hun schoenen gebruiken ze bijvoorbeeld gerecyclede plastic flessen. Minder vervuiling dus!

timberlands

Conclusie? Comfortabele schoenen met een fijne technologie die ze van mij in elke schoen mogen gebruiken!

timberlands

Deze fijne sandaaltjes kosten normaal €120 bij Zalando, maar zijn nu in de sale voor €70 op de Timberland site. Wel een heftig prijskaartje, maar dan heb je ook schoenen die súper comfortabel zijn, goed zijn voor de wereld en erg lang meegaan.

Door: Renee