Lifestyle

Nikki’s nieuwe album: ‘Let It Go’

Nikki, je kent haar vast nog wel van Idols, heeft eindelijk een tweede album uitgebracht! Het album, die ‘Let It Go’ gaat heten, komt uit op 21 mei.

De eerste single; ‘Perfect Day’ is een nummer dat Nikki voor de overleden schoonvader van haar zus heeft geschreven. Nikki is met dit nummer inmiddels veelvuldig te zien en te horen in de Vifit commercial die volop is te zien op de Nederlandse televisiezenders. En in de videoclip zien we Nikki met lichtroze (!) haar…

Nikki is in de afgelopen periode meerdere malen naar Zweden gevlogen om te schrijven en om tracks op te nemen voor het album. Op dit album heeft Nikki dan ook voor het eerst twee tracks meegeschreven. Niet alleen ‘Perfect Day’ is door de 26-jarige zangeres geschreven, maar ook de track ‘Go On and Dance’. Naast Nikki hebben ook gerenommeerde schrijvers als Guy Chambers (Robbie Williams) en Phil Thornalley (Natalie Imbruglia, Lisa Lois) meegeschreven.

Afgelopen najaar werd Nikki gedwongen om haar clubtour te verplaatsen naar maart 2010 aangezien ze niet meer mocht én kon zingen voor de operatie aan haar stembanden. Na een periode van rust is de 26-jarige zangeres weer helemaal hersteld en terug zoals vanouds.

nikki

Nikki won in 2008 het televisie programma Idols en scoorde meteen een nummer 1 hit met haar single ‘Hello World’. In november van 2008 bracht Nikki haar eerste album ‘Naked’ uit en werd niet veel later genomineerd voor een Edison Award in de categorie ‘beste nieuwkomer’. Op het album stonden o.a. de singles ‘Bring Me Down’, ‘What Did I Do’ en ‘How To Break A Heart’. In april 2009 sleepte Nikki de award voor beste nieuwkomer binnen bij de 3FM Awards.

‘Let It Go’ komt op 21 mei uit. Je kunt het album hier alvast reserveren. Ben jij net zo benieuwd als wij?