Lifestyle

De mooiste filmliedjes

Onlangs publiceerde Girlscene een artikel over de leukste musicalliedjes. Ook in films zijn er vaak mooie liedjes, daarom heeft Girlscene een aantal memorabele filmsoundtracks op een rijtje gezet!

Om te beginnen hebben we een van de meest romantische films, Titanic. Aangezien ikzelf super snel moet huilen bij films, was het dan ook onmogelijk om niet te huilen bij het nummer My Heart Will Go On van Celine Dion

 

Als tweede hebben we de film Moulin Rouge. Deze film is absoluut mijn lievelingsfilm! Moulin Rouge is een romantische musicalfilm en Girlscene koos het nummer Come What May uit om te kunnen beluisteren..

 

De derde film staat ongetwijfeld hoog op het lijstje bij de meeste meiden onder ons, namelijk The Notebook. Het mooiste nummer van deze film is zeker weten It Feels Like Home To Me die je hieronder kunt horen:

 

Twilight is de hype van dit moment en mag ook zeker niet ontbreken in het lijstje van mooiste filmliedjes. Na hevig getwijfeld te hebben tussen de nummers Clair de Lune en Flightless Bird, koos Girlscene uiteindelijk toch voor Flightless Bird van American Mouth. Luister het gauw..

 

Ook instrumentale liedjes van films kunnen heel mooi zijn, zoals de main theme van de film Pride and Prejudice. Het nummer duurt misschien een beetje lang, maar is zeker de moeite waard om naar te luisteren:

 

Ook wel bekend onder ons meiden is de film A Walk To Remember waar Girlscene onlangs nog over schreef. Mandy Moore zingt een aantal nummers in deze film, zo ook het nummer Only Hope.

 

Een klassieker blijft toch wel de film Dirty Dancing. Vrijwel iedereen kent het nummer Time of My Life en is een van de leukste nummers aller tijden. Niet heel dramatisch, maar wel een nummer waarbij je lekker mee wilt swingen. Hadden we allemaal maar onze eigen Johnny..

 

Nog zo’n mooie liefdesfilm is zeker Romeo & Juliet. Met Leonardo Dicaprio in de hoofdrol kunnen we lekker kwijlen en wegzwijmelen. Het liedje Kissing You is het mooiste liedje van de film Romeo & Juliet!

 

De leukste romantische komedie blijft toch wel Bridget Jones Diary. De soundtrack is ook super leuk, een liedje waarbij je echt mee wilt zingen. Hieronder kun je genieten van het nummer Out of Reach van Gabrielle.

 

En dan zijn we alweer bij het laatste filmliedje gekomen. De laatste film is een iets minder heftige, romantische film, namelijk A Cinderella Story. Het nummer Now You Know is gezongen door actrice en zangeres Hilary Duff, zij speelt tevens de hoofdrol in de film.

 

door Shelley