Lifestyle

Di-rect – This is who we are

De nieuwe cd van Di-Rect ligt sinds 13 mei in de schappen. Maar deze cd is niet zoals vanouds; zoals voor velen bekend is, is er een nieuwe leadzanger!

Nadat Tim Akkerman, voormalig leadzanger van Di-rect, de band had verlaten om zich te richten op een solocarrière, besloot de band niet bij de pakken neer te zitten. Ze gingen op zoek naar een nieuwe zanger. Met behulp van het tv-programma ‘Wie is Di-rect?’ is er een nieuwe zanger naar voren gekomen: Marcel Veenendaal.

-

In november 2009 kwam de eerste single van de nieuw gevormde band al uit. ‘Times are changing’ was, heel passend, de titel voor de single.

De eerste single van hun nieuwe cd: Times are changing:

 

Nu, mei 2010, is dan eindelijk hun cd uit: ‘This is who we are’. En het is even wennen met Marcel als leadzanger! Maar ondanks dat hij nog maar ‘net’ begonnen is met professioneel zingen, doet hij het heel goed. Met de wat rauwere stem van Marcel en pakkende liedjes van de band zelf, is de cd erg leuk om naar te luisteren.

De nieuwste single is gelijknamig aan de titel van de cd: ‘This is who we are’. Hier is ook al een nieuwe clip voor opgenomen:

De cd is hier te koop voor € 14,99. Wat vind jij er van?

Door Merel