Fashion

Let me introduce: P.S. I made this

Crea bea’s onder ons opgelet. Wij vinden het ontzettend fijn om de apartste, grappigste of mooiste do it yourselfs met jullie te delen, maar sommige meiden wijden hun hele website aan deze leuke artikelen. Wij kwamen laatst een website tegen die barst van de diy’s! Wij presenteren jullie daarom ook de geweldige blog P.S. I made this.

P.S I made this

Met het motto ‘I see it. I like it. I make it’ staat Erica Domesek iedere ochtend op en haalt ze haar inspiratie overal vandaan. Ooit begonnen als kleine blog, maar inmiddels uitgegroeid tot een volledige website. P.S. I made this is een hele overzichtelijke site vol met super mooie do it yourselfs. De opzet is eigenlijk heel simpel: Erica fotografeert alle spulletjes die ze gebruikt en de handelingen die ze stap voor stap maakt. Al deze foto’s samen plakt ze tot een geheel in een collage en voila: een tutorial is geboren!

P.S I made this

Inmiddels heeft Erica ook al een boek geschreven en hebben haar creaties al in de grootste tijdschriften gestaan: van Teen Vogue tot Glamour. Daarnaast heeft ze inmiddels ook al vele campagnes gemaakt voor merken zoals Coca-Cola, Ford en Sharpie. Een bezig bijtje dus! Door haar eigenlijk hele simpele uitleg maakt ze het voor iedereen mogelijk om een van haar creaties na te maken.

Wekelijks post ze nieuwe foto’s en zorgt ze dat je bijna je hele kledingkast (inclusief accessoires) om kunt toveren tot iets nieuws. Wij hebben voor jullie de leukste diy’s verzameld, zodat jullie je de komende tijd zeker niet meer hoeven te vervelen!

Chunky necklace

P.s I made this

Statement earrings

P.S I made this

Perfect Summer Shorts

P.S I made this

Neon om je nek

P.S I made this

Glitter rokje

P.S I made this

Prikkelbare armband

P.S I made this

Simpeler kan bijna niet, toch ladies? Alle benodigdheden zijn in veel doe-het-zelf winkels verkrijgbaar en door de plaatjes een voor een te volgen, heb je binnen no-time je eigen sieraad gemaakt! Stilzitten hoeft deze zomer dus zeker niet meer.

Welke do-it-yourself zou jij graag willen maken?

Bron: p.s.imadethis

Door Eline