Lifestyle

Starbeach artiesten als Nederlands elftal!

De meest unieke dance foto is een feit. Sidney Samson, Roog, Hardwell, Gregor Salto en vele andere topartiesten poseren als Nederlands elftal voor STARBEACH in Chersonissos!

Star Beach is al jarenlang dé hotspot voor Nederlandse jongeren die hun vakantie op Kreta doorbrengen. Star Beach heeft als één van de populairste outdoor evenementenlocaties van Europa al velen bekende artiesten mogen ontvangen. In de afgelopen jaren hebben onder andere Armin van Buuren, Roger Sanchez en zo een beetje de hele Nederlandse dancescene mogen verwelkomen op de Beachflirt en Lovestar evenementen. Ook dit jaar zullen iedere maandag en iedere donderdag weer de bekende outdoor evenementen plaats gaan vinden op het zonovergoten Kreta.

"We gaan dit jaar ook een internet real-life soap opnemen op Star Beach met een regisseur die werkzaam is voor o.a. SBS6 en RTL. Dit om te laten zien dat Star Beach méér is dan een uit de kluiten gewassen beachclub. Er gebeurt daar zo ongelofelijk veel met onze 150 proppers, alle 25 top dj’s en live artiesten, het personeel en vooral: de bezoekers. Het vráágt om een keer verfilmd te worden." vertelt initiatiefnemer Norman Soares.

starbeach

Maar wat kunnen we daarvan verwachten? "Denk aan The Hills van MTV en 24/7 Ibiza van RTL5 en dat gieten we in een eigen jasje. De TMF Beachparty die een aantal jaren op TV is op TMF, is maar een gedeelte van wat Star Beach is. Star Beach’ eigen evenementen Beachflirt en Lovestar, waar minimaal 5 dj’s op een avond draaien zoals Benny Rodrigues, Leroy Styles, Roog en Lucien Foort heeft weer een totaal andere sfeer als de TMF parties. En dit zal zeker nieuwe doelgroepen aanspreken!"

Ook vers van de pers: Benny Rodrigues heeft de eerste Star Beach compilatie voor zijn rekening genomen. "En daar zijn we echt apetrots op! Ik vind dat het veel zegt, als een artiest, waar ik veel respect voor heb, ja heeft gezegd op ons verzoek. De sound van het album, is ook zeker niet wat veel mensen zouden verwachten, en dat is ook precies onze bedoeling."

Oja: op www.starbeach.tv kun je de wallpaper gratis downloaden. Hier krijg je de Star Beach Anthem: Norman Soares & Prunk – Cirque du Soleil gratis bij!

Ben jij al ooit op Chersonissos geweest?