Lifestyle

Rihanna brengt nieuw album uit

Fans van Riri, spring maar een gat in de lucht… want over twee maanden komt Rihanna’s nieuwe album uit in Nederland! Het nieuwe album heet ‘Loud’.

De eerste single is ondertussen al uitgebracht en heet ‘Only Girl In The World’. Het nummer heeft een erg dansbaar ritme zoals we ondertussen van Rihanna wel gewend zijn. Volgens Sean Garret, de songwiter die heeft mee geholpen aan het nieuwe album, is het juist dat ritme wat we op de hele plaat gaan horen. Garret: “Ik kan je vast vertellen dat het album heel anders is dan het vorige. Het is veel enthousiaster, veel blijer”.

Rihanna album loud

Dat is in ieder geval goed om te horen. Op haar vorige album, Rated R, kreeg Rihanna in het begin namelijk veel commentaar, het zou te duister zijn. Niet heel gek natuurlijk met het hele Chris Brown gebeuren. Gelukkig lijkt de zangeres nu een stuk beter in haar vel te zitten. Rihanna: “get LOUD everybody, get crazy, get excited, cuz I’m pumped. Ik ga gewoon mezelf zijn want dat is waar jullie het meest van houden en waarbij ik me het beste voel”.

De playlist van het album is nog niet bekend, maar op Youtube kan je al wel een flinke stapel liedjes vinden. Het blijft dus nog even een verassing welke er echt op haar album komen. Deze staat er in ieder geval op:

 

Ben jij benieuwd naar Rihanna’s nieuwe album?

Bron foto: Wordurbano.net

Door Marit