Lifestyle

Vita Chambers

Uit Barbados kennen we natuurlijk allemaal Rihanna. Maar waarschijnlijk zegt de naam Vita Chambers je niks. Nog niet in ieder geval!

Ze is net 17 jaar, maar deze meid heeft al veel bereikt. Een deal met dezelfde platenmaatschappij als Rihanna bracht haar in 2009 haar eerste single. Het nummer heet ‘Like Boom’ en is afkomstig van het album ‘The Get Go’. Voor veel muzikanten is het niet makkelijk om zo ver te komen. Voor Vita ging het heel snel.

Vita chambers

Opgegroeid met de muziek van haar ouders was zingen altijd al iets dat ze graag deed. Doordat ze veel op Youtube keek, had ze een brede interesse in muziek, haar eerste zangles was zelfs opera! Na het zingen in bandjes kwam Vita erachter dat ze toch meer met pop had. Ze nam zelf drie eigen geschreven nummers op en plaatste die op een Myspace pagina. En toen ging het snel.

Vita chambers

Vita werd ontdekt door Sylvia Rhone, directeur van Motown Records. Al snel daarop nam ze een album op en dat loopt als een trein. Op dit moment is ze aan het touren met niemand minder dan Justin Bieber.

Mijn favoriete nummer van Vita, The Get Go

 

Like Boom

 

Young Money

 

Er wordt gezegd dat Vita heel groot gaat worden. Wat denk jij?

Door Marit