Lifestyle

Beth Hart heeft nieuw album

Beth Hart is een zangeres die al een hele poos meegaat. Toch is ze in Nederland nog steeds niet heel bekend geworden. Maar misschien gaat haar nieuwe album dit veranderen…

In de jaren negentig wint Beth een talentenjacht en dat is voor haar het begin van een carrière in de muziek. Maar het gaat niet makkelijk met Beth. Alcohol en drugs zijn altijd in de buurt en Beth maakt daar veel gebruik, en vooral misbruik van….

Na haar tweede album kan ze niet meer. De drugs worden haar teveel en door een medicijn is ze ook nog eens flink afgevallen. Beth geeft eindelijk toe en gaat in rehab. Deze periode van haar leven is een ware hel voor haar geweest, maar uiteindelijk komt ze er sterker uit. En ook nog eens met een nieuw album over haar ervaringen!

beth hart

Het nummer ‘I leave the light on’ is één van de singles van het album en het wordt een grote hit. In Nederland speelt Beth voor een uitverkocht Paradiso en de opnames van dit concert komen op een live DVD die heel goed wordt verkocht. Beth is terug van weggeweest.

Nu komt Beth alweer met haar 5e album en het belooft iets heel anders te zijn dan haar ruwe rock-achtige nummers. Het album heet ‘my California’ en is inderdaad een stuk rustiger! Beth hoopt met dit album niet alleen Amerika en Nederland te veroveren, ze is nu klaar om ook de rest van de wereld te overtuigen van haar kunnen.

Beth Hart in Paradiso met het nummer ‘I Leave The Light On’.

 

Beth’s nieuwe single, ‘Love Is The Hardest’.

 

Ken jij Beth Hart al?

Door Marit