Lifestyle

Sky Ferreira

Sky Ferreira is de nieuwe Ke$ha in wording. Haar ogen staan standaard op standje droevig, waardoor ze een beetje ongeïnteresseerd overkomt, maar deze dame heeft weldegelijk een enthousiaste passie voor muziek! Maak kennis met zangeres Sky Ferreira!

sky ferreira

Sky Ferreira is geboren op 8 juli 1992. Ze is half Portugees en half Amerikaans. De zangeres, die tevens haar eigen nummers schrijft, is geboren in Los Angeles. In 2009 scoorde zij een contract bij muzieklabel EMI. Haar debuutalbum. Momenteel is zij druk aan het schrijven geslagen voor haar debuutalbum, die uitkomt in het voorjaar van 2011. Op het album staat onder meer een samenwerking met Britney Spears, ”Age Is Just A Number”. Volgens vele is Sky de ‘big next thing’ waar we de komende jaren veel van gaan horen.

sky ferreira

sky ferreira

 

Het nummer 17 van Sky Ferreira. Een videoclip waarin het contrast tussen een brave Sky en de wilde partygirl in haar goed in beeld wordt gebracht. Een liedje dat in je hoofd blijft zitten. Het is geproduceerd door het duo Bloodshy & Avant, die ook verantwoordelijk waren voor Britney Spears haar wereldhit, Toxic.

 

Het nummer ‘One’ is ook al zo verslavend. Een electric sound met een hoog dans-gehalte. Stilzitten wordt in ieder geval moeilijk.

Wat vind jij van Sky’s zangtalent?

Door Marjolein