Lifestyle

Nina Sky – The Other Side

Kennen jullie Nina Sky nog? De muzikale tweelingzusjes Nicole en Natalie scoorde in 2004 een megahit met het nummer ‘Move Ya Body’. En ze zijn terug!

Nieuw album Nina Sky – The Other Side

Hun lange haren hebben de zusjes vaarwel gezegd, net zoals hun girly kledingstijl. En in plaats van reggaeton staat hun nieuwe album ‘The Other Side’ vol met dance muziek. ‘You’re Favorite Twins’, zoals ze zichzelf noemen, zijn volwassen geworden.

Zes jaar lang hebben we niets meer van Nina Sky gehoord, maar dat betekent niet dat de zusjes hebben stilgezeten. Integendeel! Na ‘Move Ya Body’ brachten de zusjes een paar Spaanstalige nummers en hun eerste album uit. Maar echt bekend werden de liedjes niet.

Nieuw album Nina Sky – The Other Side

Nieuw album Nina Sky – The Other Side

Hun tweede album ‘Starting Today’ moest Nina Sky in 2007 weer hits bezorgen. Maar nadat het album opgenomen was, werd het nooit door platenlabel Universal uitgebracht. De zusjes ruilden Universal daarom in voor Polo Grounds Music, in de hoop dat het album daar wel uitgebracht zou worden.

Niet dus… De meiden hebben nu ruzie met Polo Grounds Music. Volgens de zusjes support de platenmaatschappij Nina Sky niet meer. ‘The Other Side’ hebben de meiden daarom los van het platenlabel uitgegeven. Het album kan je niet in de winkel kopen, maar je kunt het via hun site wel downloaden.

You Ain’t Got It, Nina Sky’s nieuwste single:

 

Only You (Take Me Away)

 

Never Look Back

 

Benieuwd naar de rest van de nummers? Je kan er hier naar luisteren.

Door Melissa Sluyter