Lifestyle

Katerina Graham

Katerina Graham is vooral bekend door haar rol in ´The Vampire Diaries´. Maar daarnaast heeft ´Kat´ ook een goedlopende zangcarrière. En er zijn wel meer dingen die je van haar vast niet wist…

Katerina Graham

Katerina is geboren in Zwitserland op 5 september 1989. Haar ouders besloten echter al snel om te verhuizen naar Amerika. De jonge Katerina is daarom opgegroeid in Los Angeles, California. Vanaf haar 6e tot haar 14e was ze fanatiek bezig met een modellen carrière. Ze was onder andere te zien in spotjes van Barbie. Ook speelde ze bijrollen in de kinderseries ‘Joan of Arcadia’ en Lizzie McGuire’.

Haar grote doorbraak kwam toen ze een eigen Disney show kreeg; ‘Movie Surfers’. Daarnaast was ze ook veel bezig met dansen en zingen. Als danseres bij Bow Wow kreeg ze veel bekendheid in de danswereld en ook de muziekwereld. Ze kwam erachter dat zingen eigenlijk ook wel iets voor haar was. Met haar bekende contacten was dat niet zo moeilijk en al snel nam ze een paar nummers op.

Eén van die nummers was een samenwerking met Will.I.Am van de ‘Black Eyed Peas’. Katerina zong het vrouwelijke gedeelte van ‘I Got It From My Mamma’ in.

Will.I.Am – I Got It From My Mamma

 

Kat bleef switchen tussen dansen, acteren en zingen. Ze speelde een rol in ’17 Again’ en ook de bijrollen bleven komen, bijvoorbeeld in Hannah Montana. En toen kwam de Vampire Diaries. Kat speelt in de serie een heks waarvan het leven overhoop wordt gehaald door de komst van twee vampieren.

Katerina Graham

Katerina in de film ´17 Again´.

Katerina Graham

Een jonge Katerina in Hannah Montana.

Ondertussen is Kat ook nog bezig met de film ‘Honey 2’ en de film ‘The Roommate’. Een bezig bijtje dus! Hieronder een paar van onze favoriete nummers van Kat. Heel divers!

Boom Kat

 

Sassy, de nieuwste single van Kat

 

Cold Hearted Snake

 

Boyfriend´s Back

 

Wat vind jij? Kan Katerina Graham zingen en acteren of moet ze voor één ding gaan?

Door Marit