Lifestyle

The Like

Na vijf jaar afwezigheid is meidenband The Like uit Los Angeles terug van weggeweest. Met de hulp van Mark Ronson, broer van Samantha Ronson en de man achter megahit Valerie van Amy Winehouse, komen de dames met hun tweede album ‘’Release Me’’.

Drie van de vier meiden vormden in 2001 de rockband The Like. Na de nodige wisselingen in de samenstelling, a la Destiny’s Child, bleven er vier bandleden over: Elizabeth ‘Z’ Berg, Tennessee Thomas, Reni Lane en Laena Geronimo.

The Like

Voordat zij hun platendeal scoorden in 2004, hebben zij al mogen optreden als support-act van onder meer Kings of Leon en Phantom Planet. Het eerste album ‘’Are You Thinking What I’m Thinking’’ werd uitgebracht in 2005. De reacties zijn positief, maar een grote doorbraak blijft uit. De dames pakken hun gitaren in en begonnen toen aan een grote tour door Amerika.

The Like

In de zomer van 2010 duiken The Like’s weer op, vanwege een gloednieuw tweede album ‘’Release Me’’. Niet alleen in Amerika, maar nu ook in Nederland scoorde de meidenband een kleine hit met ‘He’s Not A Boy’.

The Like – He’s Not A Boy

 

Wat vind jij van de vrolijke poprock muziek van The Like’s?

Door Marjolein