Fashion

10x warm gewikkeld!

Bah, het is weer herfst… De temperaturen zijn aanzienlijk gedaald en het zonnetje heeft zich ingeruild voor dikke regendruppels. Zuchtend met een warme kop chocolademelk kijken we uit het raam. Niet getreurd! Deze weersverandering geeft ook een heel leuk voordeel: it’s shopping time! Deze week: 10x warme winterse sjaals!

Een sjaal komt altijd goed van pas: je houdt je ermee warm op de fiets, maar hij staat ook erg trendy in een iets te koud klaslokaal. Een goede sjaal kan dan ook zeker de gehele winter mee, misschien wel twee als hij volgend jaar nog helemaal hip & happening is! De meeste ‘standaard’ zwarte en grijze sjaals kunnen sowieso een tijdje mee. Speciaal voor jullie stellen wij een aantal simpele & warme en hot & fantastic sjaals voor jullie op!

H&M
Laten we beginnen met de altijd leuke sjaals van H&M. Meestal lekker warm voor de keel en goed voor de portemonnee.

H&M sjaal H&M sjaal H&M sjaal
We beginnen met deze winterse grof gebreide sjaal. Deze sjaal is verkrijgbaar in verschillende kleuren, namelijk: zwart, roze, geel, groen en grijs. Behalve dat deze erg leuk gekleurd is, is deze sjaal ook erg warm. Te koop bij H&M, prijs € 7,95.

H&M sjaals H&M sjaals H&M sjaals
Deze gebreide sjaal is perfect voor een koude dag op school. Hij hangt namelijk heel nonchalant over je schouders. Stap je op de fiets: dan trek je deze sjaal heerlijk over je mond en oren heen. Warrrrrm! Te koop bij H&M, prijs € 7,95.

H&M sjaal
Wil jij er dit najaar net even iets anders bij lopen? Dan is dit nep-bontkraagje misschien iets voor jou. Verkrijgbaar in roze, bruin en blauwzwart. Helemaal hip en leuk over een simpel warm truitje. Te koop bij H&M, prijs € 9,95.

H&M sjaal H&M sjaal
Nogmaals een gebreide colsjaal, deze is alleen net wat fijner en zachter en kun je twee keer om je nek heen draaien. Lekker warm dus! Te koop bij H&M, prijs € 9,95.

Asos
Ook bij de Asos kun je ontzettend veel leuke sjaals scoren. Deze webshop is altijd extra hip, maar is meestal ook wat prijziger. Toch zitten er leuke items bij voor een zacht prijsje!

asos
Neem bijvoorbeeld deze ‘Mix Knit’. Deze gebreide sjaal heeft allerlei vrolijke kleurtjes, maar is toch een herfstachtig geheel. Te koop bij Asos, prijs € 28,43.

asos
Hou jij meer van een simpele items met een edgy twist? Dan is deze sjaal echt iets voor jou! Deze sjaal is extra groot, heerlijk warm, simpel zwart, maar zeker niet saai met deze felgroene kleur. Leuk! Te koop bij Asos, prijs € 31,28.

asos
Wil jij dit najaar liever voor de lieflijke uitstraling? Dan is deze gebreide sjaal erg leuk. Lekker warm om je nek, maar ook erg fijn als het regent of hard waait en je hebt geen capuchon, want dan trek je deze sjaal namelijk gewoon over je hoofd! Te koop bij Asos, prijs € 35,54.

Nelly
De webshop van Nelly is ook altijd leuk om allerlei accessoires te scoren, maar is soms net als Asos een beetje prijzig. Toch is het eigenlijk net zo verstandig om een keer een grote en lekker warme sjaal aan te schaffen dan tien sjaaltjes die snel kapot gaan! Scheelt uiteindelijk toch weer wat centjes in de portemonnee ;-).

nelly
Zeiden we nou een grote en lekker warme sjaal? Deze sjaal voldoet aan alle eisen en houdt jou de gehele winter super warm! Leuk in deze felle kleur. Deze Vila sjaal is te koop bij Nelly, prijs € 39,95.

nelly
Heb jij al een gekleurde jas en wil jij liever een zwarte sjaal? Deze zwarte sjaal is zeker niet saai door het ruches detail. Dit geeft een erg leuk effect! Deze sjaal is van het merk Pieces en te koop bij Asos, prijs € 16,95.

Pieces
De laatste sjaal komt van de webshop van Pieces, een leuk merk dat perfect is om de allerleukste accessoires te scoren. Pieces is ook te koop bij Nelly, zo is de zwarte ruches sjaal hierboven ook van de Pieces.

pieces
Moet jij iedere ochtend een aantal kilometers fietsen voordat je op school bent? Dan kun je overwegen om zo’n sjaal te kopen. Zo kun jij zeker de winter aan! Te koop bij Pieces, prijs € 12,95.

Met deze 10x winterse shopping items kom jij de winter warm door! Daarentegen zie je er ook nog ontzettend leuk uit met deze sjaals.

Gaan jullie ook een van deze sjaals aanschaffen?

Door: Jitske