Lifestyle

One Direction: derde bij X-Factor Engeland

One direction bestaat uit vijf jongens die samen een band hebben gevormd in de Engelse versie van het programma X-Factor. Samen zongen zij populaire liedjes, zoals Only girl in the World van Rihanna en My Life Would Suck Without You van Kelly Clarkson. Even kijken wie deze populaire jongens zijn.

Liam Peyne (17), Louis Tomlinson (19), Niall Horan (17), Harry Styles (17) en Zayn Malik (18) deden allemaal afzonderlijk van elkaar mee aan X-Factor. Allemaal waren ze niet door naar de volgende ronde. Gastjurylid Nicole Scherzinger kwam met een oplossing, zij vond dat de jongens een band moesten gaan vormen. Dat hebben ze gelijk gedaan en dat werkte in hun voordeel. Als band mochten ze wel door naar de volgende ronde. Samen zongen ze vele bekende nummers en kwamen een heel eind in de wedstrijd, One Direction werd derde! Op YouTube kun je alle filmpjes van hun optredens terugkijken. Hieronder staat een filmpje van een optreden tijdens het programma, waarin de band een nummer zingt van Kelly Clarkson.

 

De band heeft inmiddels een eigen platencontract gekregen en de jongens zijn nu bezig met het opnemen van een single. Op 13 maart 2011 komt de nieuw nummer uit, nog even wachten dus.

onedirection1

onedirection2

Wat vind jij van One Direction?

Door Myrre