Lifestyle

Zangeres Jessie J

Zij schreef liedjes voor Chris Brown, Miley Cyrus en nam zelfs een nummer op voor de campagne van Nivea. Haar uitgebrachte album’ Who you are’ bevat leuke funky nummers. Deze pittige Britse wil niet één soort muziek maken, maar liedjes die iedereen leuk vindt. Jessie J heeft, ondanks een aantal tegenslagen, op eigen kracht al een heleboel bereikt.

jessiej

De Engelse Jessie is de jongste uit een gezin van drie kinderen met hardwerkende ouders. Dit (toen nog klein meisje) was de enige in de familie die kon zingen en ze wist al van jongs af aan, dat dat hetgeen was wat ze wilde doen de rest van haar leven. Op haar zeventiende schreef zij haar eerste nummer, gebaseerd op een gebeurtenis in haar leven.

Het eerste nummer van Jessie J.

jessiej

Rond diezelfde tijd, kreeg Jessie een contract bij een platenmaatschappij en toerde met grote namen zoals Macy Gray, Sugarbabes, Girls Aloud, Chris Brown en Taio Cruz. Zij bracht verschillende songs uit en werd steeds bekender bij het publiek. Op een gegeven moment ging haar platenmaatschappij failliet, een flinke tegenslag dus. Maar ze gaf niet op en ging songteksten schrijven voor verschillende artiesten. Zo heeft ze bijvoorbeeld een nummer geschreven voor de Nederlandse Lisa Lois uit X-Factor em heeft zij de melodie van het nummer ‘Party in the USA’ van Miley Cyrus bedacht. Ook het nummer ‘Sexy Silk’ voor de wereldwijde Nivea campagne is door Jessie J ingezongen.

Inmiddels heeft deze eigenzinnige Engelse een eigen platencontract en zij bracht onlangs haar eerste album uit genaamd, ’Who you are’. Bijna alle tracks op deze CD zijn verhalen over dingen die zij heeft meegemaakt in haar leven.

 

jessiej

Ze is op dit moment een groot artiest aan het worden. Met een Engels accent zingt zij geweldige funky en energieke liedjes. Op YouTube kun je haar liedjes beluisteren.

Ook post ze af en toe liedjes die zij zingt in de badkamer, of ergens anders in huis. Een manier om te communiceren met haar fans! Hieronder een paar filmpjes van haar YouTube kanaal Jessica Cornish.

 

 

 

 

jessiej

Wat vind jij van Jessie J?

Bron: www.jessiejofficial.com

Door Myrre