Fashion

10x fluffy handschoenen

Bah, het is weer herfst… De temperaturen zijn aanzienlijk gedaald en het zonnetje heeft zich ingeruild voor dikke regendruppels. Zuchtend met een warme kop chocolademelk kijken we uit het raam. Niet getreurd! Deze weersverandering geeft ook een heel leuk voordeel: it’s shopping time! Deze week: 10x heerlijke handschoentjes!

Handschoenen! Zodra het wat kouder begint te worden, kunnen we niet meer zonder. Lekker warm voor onze vingertjes, maar daarentegen ook een echte modeaccessoires. Speciaal voor jou zochten we de 10 leukste handschoentjes uit waarmee jij lekker warm en helemaal hip op school komt!

H&M
Voor alle leuke en goed geprijsde basis handschoenen gingen we allereerst op zoek bij H&M. Bij deze webshop vind je namelijk de leukste handwarmertjes voor de ‘leukste’ prijs ;-).

H&M handschoenen H&M handschoenen H&M handschoenen
We beginnen met dit goed gestrikte handschoentje. Dit item is een echte handwarmer, want het is een wollen handschoentje met een strikje van imitatieleer. Super lief, schattig en stoer. Verkrijgbaar in deze leuke kleurtjes, maar ook in simpel zwart. Te koop bij H&M, prijs € 9,95.

H&M handschoenen H&M handschoenen H&M handschoenen
Hou jij meer van wanten? Dan zijn deze gebreide wantjes echt iets voor jou. Simpel, maar verkrijgbaar in dit knalkleurtje rood. Alle wantjes hebben een metalen strikje aan de bovenkant, leuk detail! Ook verkrijgbaar in grijs bij H&M, prijs € 5,95.

H&M handschoenen H&M handschoenen H&M handschoenen
Heb jij vaak je vingers nodig, omdat je bijvoorbeeld de post moet rondbrengen? Dan zijn dit leuke en simpele halve wanten. Ze houden je hand warm, maar geven toch je vingers toch de nodige ruimte. Dit item is ook verkrijgbaar in groen en zwart. Te koop bij H&M, prijs € 5,95.

H&M handschoenen
Hou jij je vingers liever op een super fashionable manier warm? Leren handschoenen zijn namelijk helemaal hip. Leuk in dit paarse kleurtje, maar ook verkrijgbaar in zwart. Deze echte leren handschoenen zijn te koop bij H&M, prijs € 24,95.

River Island
We weten allemaal dat River Island helemaal hip is. Ze volgen de laatste trends, waardoor alle items er dan ook altijd hartstikke leuk uit zien. Helaas zitten er maar een paar winkels in Nederland. Gelukkig kunnen we deze leuke items ook op het internet bestellen! Er staan dollar prijzen, maar ze bezorgen ook in Nederland.

river island
Met deze kittige handschoenen kom jij wel de winter door. Deze lange handschoenen verwarmen je gehele onderarm en zijn ook nog een super hip met dit luipaardprintje en de felle roze kleur. Te koop bij River Island, prijs £ 22 wat gelijk staat aan ongeveer € 27,61.

tiver island
Het volgende setje stoere handschoenen komt ook van de River Island. Deze zwarte leren handschoenen zijn helemaal hip met stoere studs en een ritsje. Prijs £ 30, wat gelijk staat aan ongeveer € 37,65.

Asos
You know it: we love Asos! Dat is natuurlijk niet zonder reden. Deze webshop heeft namelijk erg leuke items volgens de laatste modetrends. Extra leuk zijn de items van het Asos merk zelf, grote kans dat jij namelijk de enige bent die daarmee op school rondloopt!

poezen wantjes
Ben jij ook een echte kattenliefhebber? Dan zijn deze wantjes echt iets voor jou! Lekker warm, maar ook heel handig met een ‘mutsje’ voor je vingers! Te koop bij Asos, prijs € 14,22.

handschoenen met strik
Heb jij al een drukgekleurde jas? Dan kun je beter voor ‘simpele’ zwarte handschoenen gaan. Deze warme, gebreide handschoenen zijn hartstikke leuk met een lieflijk beige strikje! Te koop bij Asos, prijs € 7,11.

fluffy wantjes
‘I’ts so fluffy, I’m gonna die!’ Dit leuke setje wanten is erg fluffy wat het erg schattig, maar ook heel stoer maakt. Durf jij deze wanten aan? Te koop bij Asos, prijs € 17,06.

Vero Moda
Naar Vero Moda gaan we meestal voor de wat luxere shirtjes met een leuk prijskaartje. De accessoires zijn eigenlijk ook altijd heel leuk. Kijk maar even naar het laatste setje wanten!

wantjes
Leren handschoenen zijn helemaal hip deze winter, maar wat dacht je van leren wanten? Deze wanten zijn simpel zwart, maar zeker niet saai, juist heel fashionable! Te koop bij Vero Moda, prijs € 49,95.

Met deze leuke handschoenen komen we zeker niet koukleumend de winter door!

Ga jij ook een van deze handschoenen scoren?

Door: Jitske