Fashion

10x warme oortjes!

Bah, het is weer herfst… De temperaturen zijn aanzienlijk gedaald en het zonnetje heeft zich ingeruild voor dikke regendruppels. Zuchtend met een warme kop chocolademelk kijken we uit het raam. Niet getreurd! Deze weersverandering geeft ook een heel leuk voordeel: it’s shopping time! Deze week: 10x leuke oorwarmers!

H&M
Zoals gewoonlijk beginnen we bij de webshop van H&M, omdat je hier allerlei warme winterse items kunt halen voor een voordelig prijsje.

hoofdband H&M

hoofdband H&M

hoofdband H&M
Deze leuke gewikkelde hoofdband is verkrijgbaar in een zacht paarse kleur en deze drie kleurtjes. Hiermee houd jij je oren fashionable warm. Te koop bij H&M, prijs €5,95.

Wehkamp
Wehkamp is een selectie van allerlei leuke merken, aangeboden in een webshop. Speciaal voor jou zochten we het leukste setje oorwarmers en de leukste hoofdband.

oorwarmers
Fluffy oorwarmers! Leuk met grijs gebreid detail. Zo houd jij je oren lekker warm als je naar school toe fietst. Te koop bij Wehkamp, prijs € 16,99

hoofdband
Heerlijk gebreid met vrolijke kleurtjes, leuk met een bloemendetail. Dit hoofdbandje staat erg leuk bij een zwarte jas, zo fleur jij namelijk je gezicht helemaal op! Te koop bij Wehkamp, prijs € 19,99

River Island
River Island is een leuke en hippe winkel die helaas maar op een paar plaatsen in Nederland gevestigd is. Niet getreurd, want deze items zijn ook in de webshop te koop! Alles staat aangegeven in ponden, maar het wordt wereldwijd bezorgd.

oorwikkel
Liever iets minder opvallends? Dan is deze beige/ zachtroze hoofdband misschien meer iets voor jou. Lekker warm gebreid met een ‘wikkel’ detail aan de voorkant. Te koop bij River Island, prijs £ 8, dat gelijk staat aan ongeveer € 10,04.

hoofdband
Is de lichtere kleur ook niet helemaal jouw ding? Dan kun je voor deze zwarte hoofdband gaan. Lekker warm voor de oren met een leuk detail aan de voorkant. Als je deze hoofdband draagt, oogt het alsof dit item om je hoofd is gewikkeld, leuk! Te koop bij River Island, prijs £ 8, dat gelijk staat aan € 10,04.

Hoedshop
Bij Hoedshop vind je de leukste hoeden en hoofdaccessoires. Hier vonden we deze super leuke oorwarmers…

oorwarmers

oorwarmers

oorwarmers
Jouw oren worden helemaal warm en fashionable gehouden met deze fluffy oorwarmers. Verkrijgbaar in deze drie leuke kleurtjes! Te koop bij Hoedshop, prijs € 14,95.

Asos
Natuurlijk vonden we ook weer de allerleukste oorwarmers en hoofdbanden op Asos. Kijk maar even naar deze kleine selectie.

oorwarmers

oorwarmers
Schattig, dit lieve hoofdbandje! Met twee bolletjes die lijken op oren van een beertje. Te koop bij Asos, prijs € 11,29.

hoofdpabnd
We blijven in de beestachtige stemming met deze hoofdband! Te koop bij Asos, prijs € 11,29.

oorwmaer

oorwamer
Liever toch ‘echte’ oorwarmers? Deze zijn net zo zacht! Te koop bij Asos, prijs € 16,49.

hoofdband
Ten slotte deze grijze gebreide hoofdband. Te koop bij Asos, prijs € 25,41.

Met deze leuke hoofdbanden en oorwarmers zul je zeker geen koude oortjes hebben deze winter!

Ga jij ook een van deze items scoren?

Door: Jitske