Lifestyle

Liedjes bij liefdesverdriet

Wanneer een relatie wordt beëindigd, voel je je vaak diep ongelukkig. Vooral de eerste momenten zijn alles behalve leuk om door te maken. Vaak helpt muziek je om je liefdesverdriet te verwerken.

Mensen verwerken op verschillende manieren hun pijn en verdriet. De één gaat liever stilletjes op de bank een film zitten kijken, terwijl de ander liever veel dingen wilt gaan doen. Zo zijn er nog duizenden manieren om over je liefdesverdriet heen te komen en ieder doet dat op zijn eigen wijze. Een manier om je beter te voelen of in ieder geval de pijn te verwerken, is om muziek te luisteren.

liedjes bij liefdesverdriet

Met muziek op, kun je je emoties eens even helemaal laten gaan. Heel hard meeblèren, je tranen laten lopen, lachen of juist heel boos worden. Het kan allemaal, je moet alleen het juiste nummer vinden dat precies bij dat moment past.

Er zijn veel verschillende nummers die je kan luisteren bij liefdesverdriet. Zoals eerder gezegd, kun je bijvoorbeeld een nummer luisteren dat je juist verdrietig maakt, maar je kunt ook meezingen met een nummer waarbij je je boosheid laat gaan. Wij hebben een aantal nummers voor jullie op een rijtje gezet. Jij moet voor jezelf uitvinden welk nummer het beste bij jouw emoties past.

You Oughta Know – Alanis Morissette

 Marco Borsato – Vrij zijn

 

Wereld Zonder Jou – Marco Borsato & Trijntje Oosterhuis

 

All The Single Ladies – Beyonce

Foolisch – Ashanti

Take A Bow – Rihanna

Like A Boy – Ciara

Ridin’ Solo – Jason Derulo

Go On Girl – Ne-Yo

Fuck You – Lily Allen

Foundations – Kate Nash

I Miss Your Love – Maria Mena

Someone Like You – Adele

Smile – Lily Allen

Perfectly Lonely – John Mayer

Welk nummer luister jij wanneer je liefdesverdriet hebt?

Beeld: weheartit, youtube

Door Myrre

Must reads 👀