Fashion

10x goed gemutst

Bah, het is weer herfst… De temperaturen zijn aanzienlijk gedaald en het zonnetje heeft zich ingeruild voor dikke regendruppels. Zuchtend met een warme kop chocolademelk kijken we uit het raam. Niet getreurd! Deze weersverandering geeft ook een heel leuk voordeel: it’s shopping time! Deze week: 10x warme mutsen!

Door weer en wind fietsen we iedere dag naar school, allemaal prima, maar echt niet zonder muts! Helemaal gewikkeld in de laatste mode ga jij lekker warm naar school met een flinke sjaal, heerlijke handschoenen en natuurlijk ook een warme muts! Hier komen de tien leukste mutsen van dit najaar…

mutsen
We beginnen met de leukste muts ever! Dit heerlijke bonte exemplaar met oortjes is te schattig voor woorden en ook nog eens super warm. Helemaal hip om zo op school aan te komen! Te koop bij Asos, prijs € 21,33.

mutsen
Hou jij het liever wat basic? Dan is dit bruine mutsje meer iets voor jou. Erg mooi gebreid met kabelmotief, heerlijk warm en lekker simpel. Heel erg leuk bij gekleurd of juist zwart jasje. Te koop bij Bijenkorf, prijs € 24,99.

mutsen

mutsen
Hou jij niet zo van mutsjes? Dan zal dit hoedje jou ook lekker warm houden hoor! Dit knallende, super leuke item is namelijk gemaakt van wol en verkrijgbaar in zwart, rood en blauw. Leuk met het strikjesdetail! Te koop bij H&M, prijs € 14,95.

mutsen

mutsen
Dit vrolijke mutsje is helemaal hip met de moustache aan de voorkant en is mooi versierd met stippen! Dit item is van River Island en te koop bij Asos, prijs € 14,22.

mutsen
Ga jij liever voor de stoere panterprint? Dat kan met dit mutsje! Erg hip en schattig met de oortjes aan de bovenkant. Ook verkrijgbaar in het zwart bij H&M, prijs € 7,95.

mutsen

mutsen
Liever gewoon simpel, maar niet saai? Dan zijn deze mutsjes misschien meer iets voor jou. Grof gebreid en verkrijgbaar in zwart en grijs. Hip om een beetje baggy te dragen. Dit mutsje is van Pieces en verkrijgbaar via Zalando, prijs € 9,95.

mutsen
Ben jij ook altijd zo happy & vrolijk? Straal dat dan uit met dit vrolijke mutsje! Iedereen zal lief terug lachen als jij dit item draagt. Dit mutsje is van het hippe merk Moschino en gemaakt van het beste wol. Te koop bij Asos, prijs € 78,19. Een beetje prijzig, maar we vonden het zo leuk dat dit item er toch even in moest!

mutsen
Stoer hoor, zo’n roze fluffy muts. Lekker warm en erg vrouwelijk. Durf jij het aan? Te koop bij H&M, prijs € 7,95.

mutsen
Wil jij het toch liever wat warmer om je oren? Ga dan voor dit mutsje met oorkleppen! Heerlijk warm met een hip printje en leuk bolletje achter op de muts. Te koop bij Zalando, prijs € 19,95.

mutsen
Het allerschattigste roze mutsje hebben we voor het laatste bewaard. Dit item van O’Neill is lieflijk roze, grof gebreid en zeker niet saai met het kleurige bolletje aan de achterkant. Te koop bij Zalando, prijs € 29,95.

Met deze leuke mutsjes heb jij het niet koud dit najaar!

Ga jij ook een van deze items scoren?

Door: Jitske