Lifestyle

Rebecca Black: berucht of beroemd?

”Gisteren was het donderdag, donderdag, vandaag is het vrijdag, vrijdag”, aldus Rebecca Black in haar enorme Youtube hit ‘Friday’. En een hit is het. Ook al zijn de reacties op het nummer voornamelijk negatief, de 13-jarige Rebecca is tegenwoordig één van de bekendste tieners uit Amerika.

 

Rebecca Black – Friday

Zo sprak Lady Gaga onlangs al over deze jonge zangeres. Volgens Queen Gaga is Rebecca briljant! Gaga: "I say Rebecca Black is a genius and that anybody telling her she’s cheesy is full of shit." En ze is niet de enige die een goed woordje over heeft voor de jonge Rebecca Black…

rebecca black

Zo is ook Simon Cowell flink onder de indruk van Rebecca. ”Ik vind Rebecca, én het feit dat ze zoveel publiciteit krijgt, geweldig!”, aldus het X-factor jurylid. ”Er zijn mensen die zich druk maken over het liedje, maar ik vind het hysterisch. Iedereen die in een week zoveel commotie kan veroorzaken wil ik graag ontmoeten. Ik vind dat soort mensen geweldig.”

Ook op televisie hoeft Rebecca om aandacht niet te klagen. Zo werd haar nummer gecoverd door de immens populaire serie Glee. Ook is Rebecca te zien in de onlangs verschenen videoclip van Katy Perry. En of dat allemaal nog niet genoeg is heeft deze jongedame haar nummer ook nog eens ten gehore gebracht bij The Tonight Show with Jay Leno. Eén van de meest populaire tv-programma’s in Amerika!

Het nummer van Katy Perry, T.G.I. Friday.

 

Friday, gecoverd door de cast van Glee.

 

Rebecca Black bij The Tonight Show.

 

Wat vind jij van Rebecca Black? Een hype of een zangeres met talent?

Bronnen: People.com, Rebeccablackonline.com

Door Marit