Lifestyle

Favoriete nummers op de redactie

Soms is het op het getik van nagels op toetsenborden na, muisstil op onze redactie. Maar ‘s middags hebben we powersongs nodig. Welke draaien we op dit moment veel? Deze!

Wij delen de redactie onder andere met onze zusjes van Fashionscene.nl en Ze.nl. Marjolein beheert de boxen en wanneer ze het favoriete nummer draait van één van de meiden, worden er zelfs danspasjes uit de clips nagedaan. Hilarische taferelen dus.

Redactrice Esmée gaat voor I’m into You van Jennifer Lopez ft. Lil’ Wayne. Esmée: ”Niet alleen het nummer is fijn, maar de jongeman in de clip doet het ook erg goed, haha.”

 

Madelon van Ze.nl vindt het album To Get Her Together van Anouk heel tof. Het nummer I’m A Cliche is favoriet! Madelon: ”Ik vind het hele album steengoed, en vooral dit nummer blijft de hele dag in mijn hoofd hangen.”

 

Redactrice Lenny van Fashionscene luistert al de hele week naar de Nederlandse rapper Kempi. Waarom? Lenny: ”Het is echt een heerlijk het-weekend-is-begonnen-en-we-hebben-er-zin-in nummer! Chill en relaxed. En ook vind ik het geluidje ‘Hee, Ha’ tussendoor grappig.”

 

Stagiaire Emily van Shopgids en Shopscene heeft gekozen voor Jessica Mauboy met het nummer Been Waiting. Emily: ”Een vrolijk liefdesnummer. Dit liedje maakt mijn dag weer goed!”

 

Evelien van Fashionscene gaat voor Mary J Blige met het nummer I Feel Good. Evelien: ”Voor alle powervrouwen out there!”

 

Op de mp3-speler van hoofdredactrice Marjolein staat Justin Nozuka al dagen op reply. Marjolein: ”Een heerlijke stem, fijne nummers en live ook echt een aanrader!”

 

Fashionscene redactrice Joyce luistert graag naar Sunshine van Rye Rye ft. M.I.A. Rye Rye (echte naam Ryeisha Berrain) is een Amerikaanse rapper en protegé van M.I.A. Haar eerste album album Go! Pop! Bang! verschijnt deze zomer in Nederland. Joyce: ”Lekker zomer toch?!”

 

Wat is op dit moment jouw favoriete nummer?

Door Marjolein