Lifestyle

Beyoncé in trouwjurk voor nieuwe videoclip

Miss Knowles mag dan allang geen single lady meer zijn –zij en rapper Jay-Z stapten op 4 april 2008 in het huwelijksbootje- toch hijst ze zich voor de tweede keer in een bruidsjurk, voor haar nieuwe videoclip ‘The Best Thing I Never Had’.

beyonce nieuwe clip

beyonce nieuwe clip

beyonce nieuwe clip

Helaas zijn foto’s van haar echte huwelijk nooit opgedoken. Nog altijd een touchy onderwerp onder de die hard fans… Maar goed nieuws! Zij kunnen Queen B nu alsnog bewonderen in een bruidsjurk.

Eén minpuntje: de videoclip is niet geïnspireerd op haar eigen trouwerij. Waar Beyoncé en Jay-Z in 2008 een intieme plechtigheid hielden, waarna een groot feest in een New York penthouse met o.a. Gwyneth Paltrow en Kelly Rowland op het partijtje volgde, moeten we het in deze nieuwe videoclip doen met Beyoncé in lingerie en beelden van een suf schoolbal. Ook leuk.

beyonce nieuwe clip

The Best Thing I Never Had
Beyoncé zingt over een jongen van wie zij hield, maar die niet goed voor haar was. In de video laat zij zien hoe gelukkig zij nu is en wat haar high school crush heeft laten schieten.

‘The Best Thing I Never Had’ is de tweede single van haar album ‘4’. De titel van het album lag voor de hand. Niet alleen omdat het haar vierde solo-album is, haar verjaardag valt ook op de vierde (september 1981), net zoals de verjaardag van Jay-Z (4 december 1969). Trouwen op 4 april was dan ook vanzelfsprekend!

Dit keer dus geen 8 verschillende outfits of heftige dansmoves… gewoon een stralende bruid! Bekijk de video!

 

Wat vind jij van het nummer en de videoclip?

Bekijk ook de documentaire over Beyoncé!

Must reads 👀