Fashion

Trends op blogs: Sporty Spice

Terug op Girlscene: de rubriek Trends op Blogs, waarin we kijken hoe modebloggers de trends van de catwalk vertalen naar de straat. Deze maand gaan we terug naar de jaren negentig met de trend Sporty Spice. Want sportieve kleding is weer helemaal hot. Lees snel verder!

Wie dacht dat de sportieve kledingstijl van Sporty Spice (Mel C van de Spice Girls) voltooid verleden tijd was, think again. De lente collecties van onder andere Kenzo, Isabel Marant, Alexander Wang en Lacoste stonden bol van de trainingsjasjes, sportief uitgesneden tops, shorts en sneakers.

trends op blogs

trends op blogs
Alexander Wang

trends op blogs

trends op blogs
Kenzo

trends op blogs

trends op blogs
Isabel Marant

Modebloggers pakken de trend snel op en laten zien hoe je sportieve kleding draagt, zonder er uit te zien alsof je net naar de sportschool bent geweest.

Blogger Alice in een glimmend, blauw trainingsjasje van Acne en sneakers van New Balance. Door deze te combineren met een nette blouse, shorts en een chique tasje kan Alice er zo mee de straat op.

trends op blogs

trends op blogs

Ivania van Love Aesthetics matcht haar vintage Adidas short met een ruimvallend shirt en grote clutch voor een sophisticated look.

trends op blogs

Zoé laat zien dat een leren broek prima te combineren valt met een sportieve trui en felblauwe New Balance sneakers.

trends op blogs

De Zweedse My matcht een sportieve top met en zwart rokje voor een vrouwelijke, maar sportieve outfit.

trends op blogs

Ben jij na het zien van de outfits van deze bloggers overtuigd en wil jij ook een sportieve look? Je kunt natuurlijk een bezoekje brengen aan een sportwinkel, maar ook H&M, Zara en Primark hebben dit seizoen volop sportieve items in de collectie. Shop ze!

Foto’s: Style.com en blogs

Door Melissa Sluyter