Lifestyle

Nieuwe clip Amy Winehouse

Vandaag zou Amy haar 28ste verjaardag vieren. Als eerbetoon is daarom haar laatst opgenomen nummer Body And Soul uitgebracht, compleet met videoclip.

nieuweclipamywinehouse

Body And Soul is het laatste nummer dat Amy opnam voordat ze overleed. De single is opgenomen op 23 maart van dit jaar in Londen. De zangeres zingt dit keer niet alleen, maar met Tony Bennett.

Deze Amerikaanse zanger heeft al een hele carrière achter zich. Het nummer Body And Soul bracht Tony zelf al heel wat jaren geleden uit. Maar nu doen ze het samen nog eens dunnetjes over.

nieuweclipamywinehouse

Amy was zeer blij dat ze een keer samen mocht werken met haar jeugdidool. In dit filmpje zie je wat backstage beelden van het duo terwijl ze de single opnemen en een interview met de zangeres:

(als het filmpje het niet doet, klik op het logo rechtsonder)

Tony zelf was ook erg te spreken over de samenwerking: “We had a beautiful time recording together in the studio and I knew that Amy was very happy with how she performed that day. I thought she was absolutely brilliant and this recording truly captures the essence of her unique artistry. She was a rare talent.”  

nieuweclipamywinehouse

Een groot deel van de opbrengst van dit nummer wordt gedoneerd aan de Amy Winehouse Foundation. Deze stichting zet zich in voor jongeren die speciale hulp nodig hebben.

Hier is ‘ie dan, de allerlaatste videoclip van Amy Winehouse:

(als het filmpje het niet doet, klik op het logo rechtsonder)

Wat vind jij van de single en de videoclip?

Bron beeld: amywinehouse.com

Door Brenda