Lifestyle

Chef’Special

Kennen jullie Chef’Special al? De bandnaam hebben ze te danken aan een potje scrabble, is Mrs. het zesde mysterieuze lid en verder zijn ze dit seizoen de huisband van De Wereld Draait Door. Girlscene stelt ze aan je voor!

Chef’Special is een band uit Haarlem en bestaat sinds 2008. De band bestaat uit Joshua Nolet (zang en rap), Wouter Prudon (drums), Guido Joseph (gitaar), Jan Derks (basgitaar) en Wouter Heeren (keyboard). Samen spelen ze vooral funk, rock, hiphop en reggae.De naam van de band begon eigenlijk met een gezamenlijk potje Scrabble, toen bandlid Guido Chef’Special legde. Dit leverde hem drie keer de woordwaarde op en de band een naam.

chefspecial

Eigenlijk is er nog een zesde lid van de band met de naam de Mrs. Dit is het koosnaampje voor de bandbus van de band waar ze al vanaf het begin mee rondtouren. De band heeft niet alleen in Nederland opgetreden op zomerfestivals zoals de Zwarte Cross, maar ook in Spanje en Frankrijk. De bandleden zijn zo dol op hun vervoersmiddel dat ze hun debuutalbum er naar vernoemd hebben, namelijk One for the Mrs. Het busje is ook op de achtergrond van de cover te zien.

Het kan zijn dat de heren je bekend voorkomen. Dit seizoen zijn ze namelijk de huisband van televisieprogramma De Wereld Draait Door en werden ze door radiozender 3FM uitgeroepen tot Serious Talent.

 

Op 30 september heeft de band in samenwerking met Fight Cancer de single Thank life for… uitgebracht. Alle opbrengst van deze single gaat naar de stichting. Je kunt het nummer downloaden voor € 0,99 via www.fightcancer.nl of de Itunes Store.

chefspecial

Mrs. heeft het ondertussen zo goed als begeven, maar de heren van Chef’Special willen alleen maar vooruit en met hun muziek de wereld veroveren.

Meer zien van de band? Klik hier

Wat vinden jullie van Chef’Special?

Bron beeld: chefspecialmusic.com, nltracks.nl

Door Brenda