Lifestyle

Wonderkind: Erik van den Boom

Hoge cijfers halen zonder er uren voor in de boeken te hoeven zitten, goed zijn in een bepaalde sport, je vriendinnen altijd wijze raad kunnen geven… Iedereen heeft zo zijn eigen talenten. Maar Erik van den Boom mag zich toch wel een wonderkind noemen.

dj

Meiden, hebben jullie al eens van Erik van den Boom gehoord? Deze 14-jarige is hard op weg om de tweede (little) Armin van Buuren te worden! Erik is in zijn vrije tijd druk met het maken van nummertjes onder zijn artiestennaam Erik Arbores. Arbores betekent in het Latijn boom (zijn achternaam). Armin van Buuren was zo onder de indruk van de jonge dj dat hij hem in september een contract aanbood bij het label Armanda Music.

dj

Op bezoek bij SLAM!FM.

Niet alleen is Erik goed in het componeren van muziek, hij kan ook nog eens supergoed leren! Als klein kind sloeg hij op de basisschool groep 3 over. En hoewel de meeste kinderen op hun dertiende net naar de middelbare school gaan, zat dit wonderkind toen al te blokken voor zijn eindexamens op het Gymnasium! Waar hij vervolgens ook nog eens voor slaagde. Hij wist de vakken van de eerste vier jaar zelfs in één jaar te halen… Wauw! Nu studeert Eric aan de TU in Delft.  

Luister naar de nummers van Erik Arbores! Denken jullie dat dit 14-jarige wonderkind over vijf jaar wereldwijd bekend is?

Wat vind jij van de nummers van Eric Arbores?

Door Evi