Lifestyle

Glee’s Chord Overstreet eerste solosingle

Chord Overstreet mag dan dit seizoen een stuk minder in Glee te zien zijn als de blonde Sam (met de killer abs), dat betekent natuurlijk niet direct dat hij alleen nog maar thuis op de bank zit met vriendinnetje Emma Roberts. Hij is druk bezig met een solo-album, en deze week is zijn eerste single "onofficieel" gelekt.

Chord Overstreet

Na de tour met Glee afgelopen zomer dook Chord direct de studio in, om te werken aan zijn popalbum dat ergens in 2012 uit moet komen. Op dit moment heeft hij nog geen platencontract getekend, maar dat moet na het uitlekken van dit nummer volgens ons geen probleem meer zijn.

Chord is niet de eerste in de familie die een album heeft opgenomen. Oudere broer Nash interviewden we vorige maand en is de lead gitarist van van pop/rock band Hot Chelle Rae. Zijn vader Paul Overstreet is een bekende singer/songwriter.

Chord Overstreet

Wij zijn ontzettend benieuwd naar de rest.. en.. zou dit nummer heel toevallig geschreven zijn voor vriendinnetje Emma Roberts? De twee zijn sinds deze zomer samen en Chord verklapte onlangs nog stapel verliefd te zijn op haaccr en de twee zouden het heel erg leuk hebben samen. Dat geloven we graag.

Wat vinden jullie van Chord’s eerste solosingle? Ook zo benieuwd naar het complete album?

Door Annemerel

Must reads 👀