Lifestyle

Video: Rihanna onthult ‘Where have you been’

Voor het weekend heb je misschien al ergens de sneak peek bekeken van de nieuwe videoclip van Rihanna van het nummer ‘Where have you been’. Maar nu onthult de zangeres de volledige clip! En natuurlijk nemen wij die meteen onder de loep: wat doet ze in de clip en -misschien wel nog belangrijker- wat draagt ze?

rihanna clip

"I’ve been everywhere, man, looking for someone." Oftewel de eerste zin van het nummer. Dat Rihanna overal geweest is, laat ze zien in deze nieuwe video. We zien haar in het water, in een woestijnachtige omgeving, in een bos en in een Afrikaanse hut. Zoals we van Rihanna gewend zijn danst ze veel in de clip (naast het gebruikelijke sexy gekronkel natuurlijk). In deze video doet ze heel veel met haar armen. Samen met andere dansers maakt ze bijvoorbeeld een oog door hun armen allemaal over elkaar te kruisen.

rihanna where have you been

De stylistes van de clip vertelden dat ze het woord ‘tribal’ hebben gebruikt door de hele clip. Wij zien vooral heel veel accessoires. Rijen vol armbanden, statement oorbellen waar je u tegen zegt en een enorm gouden masker. Riri is alleen haar enige vaste accessoire vergeten: een man in de video.
Qua kleding zien we haar vooral in een rode harembroek met zebra-top. Kortom, fijne inspiratie voor onze zomeroutfits!

 

Wat vind jij van de nieuwe clip?

Door Esmée