Lifestyle

Taylor Swift & B.O.B. behind the scenes

Rapper B.o.B. (Bobby Ray Simmons) heeft al aardig wat succesvolle samenwerkingen op zijn naam staan. Zo nam hij eerder nummers op met Hayley Williams (Airplanes), Eminem (Airplanes II) en Bruno Mars (Nothin’ on You). Zijn laatste samenwerking is met niemand minder dan Taylor Swift. Wij hebben "Behind the scenes" beelden van de opnames van de videoclip.

Het nummer Both of Us is afkomstig van B.o.B.’s meest recente album "Strange Clouds" waarop ook samenwerkingen met onder andere Ryan Tedder (OneRepublic) en Trey Songz te horen zijn.

De videoclip werd opgenomen in Nashville, waar Taylor is opgegroeid. De videoclip director heeft geprobeerd om alle aspecten van het leven "in the south" weer te geven. Zo zie je Taylor in de "countryside" spelen met een paar grote honden (en geeft ze toe dat ze een beetje bang is), Taylor en Bobby in een kroegje dat typisch is voor het zuiden van de Verenigde Staten. En… Nou ja bekijk het clipje maar gewoon..

Grappig detail, Taylor en B.o.B. stonden al eens eerder samen op het podium. Eind vorig jaar kwam Bobby langs tijdens Taylor’s "Speak Now" tour. Ze zongen samen zijn hit met Hayley Williams "Airplanes". Klik hier om een clipje daarvan te bekijken.

De videoclip van B.o.B. en Taylor Swift zal volgende week woensdag (27 juni) gelanceerd worden.

Wat vinden jullie van de samenwerking tussen B.o.B. & Taylor Swift?

Bron: Access Hollywood

Door Annemerel