Lifestyle

Let me introduce: Zazi

Nederland is een klein land, maar vol met talent! Je kon eerder al lezen over veel nieuwe en upcoming modellen, maar nu is het tijd voor een nieuwe band. Zazi bestaat uit drie jonge dames en het wordt tijd dat heel Nederland even kennis met ze maakt!

Tijdens een schoolreisje naar Parijs ontmoetten Sabien en Dafne per toeval Margriet. De drie dames kwamen er al snel achter dat ze alledrie goed konden zingen. Op de trappen van de Sacre-Coeur zongen ze voor het eerst een liedje samen, helemaal in het Frans. Romantische omgeving, toch? Het was duidelijk dat ze voor de muziek wilden gaan en zo is het groepje Zazi ontstaan!

Zazi
Let me introduce: Dafne

Zazi
Another pretty girl: Margriet

Zazi
Last but not least: Sabien

De Franstalige nummers werden aan de kant gezet en al snel ontstonden er liedjes in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Noors en Nederlands. Nogal een diversiteit aan talen, vind je ook niet? Ze traden op voor de koningin en zorgden voor de muziek tijdens vele modeshows in Duitsland.

Zazi

Zo, een flinke lijst aan gebeurtenissen, maar nu werd het toch echt tijd voor eigen album. Daar wordt nu hard aan gewerkt en hun eerste nummer is al een feit! Turn me on is een vrolijk en lekker zomers nummer, en is in het Engels gezongen. Ze staan in september op een aantal festivals in San Francisco (hoe cool?) en komen in oktober dan eindelijk naar Nederland. Wij gokken dat ze volop genieten van alle leuke dingen!

Je kunt meer informatie en mooie foto’s vinden op hun website of via Facebook!

Zomers nummer, toch? Wat vinden jullie van deze nieuwe sensatie Zazi?

Door Eline