Lifestyle

Wist je dat: Eva Simons is gescout door Girlscene?

Eva Simons is een dame met een gouden keeltje en is tegenwoordig ook erg bekend. De wereldwijd bekende hit: ‘This is Love’ heeft ze met niemand minder dan Will.i.am opgenomen! Maar, wist je dat Eva Simons een van haar eerste echte optredens op de Girlscene-Girlsfair had? Wij zijn ontzettend trots op haar succes en blij dat we daar een steentje aan hebben mogen bijdragen!

Was jij ook bij de Girlsfair en heb jij ook genoten van dit optreden? Als jij het even niet meer kunt herinneren of er gewoon niet bij was, dan is dat geen probleem. Wij zullen je geheugen even opfrissen! Hier is een leuk filmpje van het optreden van Eva Simons:

Hier kun je het Girlscene Girlsfair artikeltje lezen die is geschreven vlak na het event zelf. Ook GirlsceneTV (ja, dat is lang geleden!) was op de Girlsfair.

girlsfair

Ruim 2,5 jaar geleden was Eva Simons nog onbekend, maar wij waren toen al helemaal weg van haar. Wij waren dan ook erg blij dat ze voor ons een optreden wilde geven. Alle Girlscene lezeressen vonden dit ook fantastisch! Eva Simons was niet de enige die artiest die een optreden gaf, zo schitterde ze naast Caro Emerald en Alain Clark. Ook was er een Björn Borg modeshow te zien.

girlsfair

De reden waarom wij dit artikel plaatsen is niet alleen omdat we super trots zijn op Eva Simons, maar ook omdat er een nieuwe Girlsfair zit aan te komen! Ja, je leest het goed, er komt een Girlsfair aan! De precieze datum kunnen we nog niet zeggen, maar dit event wordt waarschijnlijk in 2013 gepland.

Heb jij er ook ontzettend veel zin in? Zin in de vele artiesten, de super leuke dag vol met workshops, modeshows en demonstraties?

Door: redactie Girlscene