Lifestyle

Eerste grote namen van EMA’s bekend!

Redactie

De MTV European Music Awards is een van de meest spectaculaire events van het jaar. Dat komt natuurlijk omdat MTV overal een groot en extravagant feest van maakt. Grote artiesten, spectaculaire stunts en een hoop awards die de worden uitgereikt. Een paar dagen geleden heb je vast de winactie van de EMA’s gelezen. Doe jij mee nu de eerste grote artiesten bekend zijn?

In deze winactie kun jij vliegtickets winnen naar Frankfurt, waar de EMA’s dit jaar plaatsvindt onder leiding van Heidi Klum. Zij zal dit jaar het event presenteren. Zodra jij bent gearriveerd in Frankfurt kun jij even lekker bijkomen in jullie hotelkamer, ja, want je mag je beste vriendin mee nemen! In de avond ga jij de rode loper op en bekijk je, samen met je vriendin en tientallen grote artiesten, de show. Heb jij hier al zin in? Kijk dan snel hier en ontdek wat jij moet doen om dit te winnen! Vergeet geen foto te plaatsen van jouw ultieme EMA’s rode loper look 😉

heidi klum

MTV licht een tipje van de sluier op
De eerste artiesten die zullen optreden op de EMA’s zijn bekend. Deze wereldsterren zullen het podium betreden en iedereen in de zaal op zijn kop zetten. Niet alleen in de zaal, maar ook in de huiskamers zal er feest zijn. Dit event is namelijk live te zien op 11 november om 21.00uur op MTV. Zo hoeven wij gelukkig niks te missen van dit event!

taylor swift

Taylor Swift
Taylor Swift is een van de eerste artiesten die bekend is gemaakt. ‘We Are Never Ever Getting Back Together’ is een van de nummers die je zeker zal horen. Het leuke is, dat ze genomineerd is voor een aantal awards, dus ze zal zeker een paar keer extra op het podium verschijnen! Wij zijn benieuwd of we een van de nieuwe singles te horen krijgen.

“Ik heb altijd al een keer op het podium van de MTV EMA’s willen staan. Je hoort altijd hoe geweldig het is en dat de artiesten alles uit de kast halen om een geweldige show neer te zetten. Zelf ben ik ook nog eens genomineerd voor vijf(!) EMA’s. Ik werd echt omvergeblazen toen ik dat hoorde, het was zo’n fantastisch gevoel. Ik kan niet wachten om straks zelf op het podium te staan."

muse

MUSE
Deze internationale rocksterren komen naar Frankfurt! Ze gaan nummers zingen van hun nieuwe album ‘The 2nd Law’ en dat belooft wat!

"We kijken er naar uit om weer op het podium van de MTV EMA’s te staan. Tot ziens in Frankfurt voor een spectaculaire muziekavond.”

no doubht

No Doubt
Dit zal het eerste optreden worden in Frankfurt sinds hun comeback. Ze beloven het podium net als vanouds te rocken met het nummer ‘Push and Shove’.

“De EMA’s zijn gigantisch. Iedereen is in topvorm. Het gaat weer ‘amazing’ worden. Voor ons het moment om te laten zien waarom we zo trots zijn op ons nieuwe album. Bovendien kunnen we doen wat we het leukst vinden: live optreden. We zijn super enthousiast om deel uit te maken van de MTV EMA’s 2012"

We moeten nog heel even afwachten wie de overige artiesten zullen zijn, maar met deze drie grote namen belooft het al een waar spektakel te worden!

Zul jij het zelf bekijken in Frankfurt? Of ga je live via MTV kijken?

Bron & beeld: MTV

Door: Jitske

Must reads 👀