Lifestyle

And the MTV EMA winner is…

Wekenlang kregen we ontzettend veel inzendingen van allerlei meiden in geweldige outfits waarmee zij de rode loper wilden stelen. Gisteren heeft de gehele redactie zitten wikken en wegen, want wie gaan wij naar de MTV EMA’s in Frankfurt sturen? Uiteindelijk hebben we een gelukkige winnares uitgekozen…

Een tijdje geleden zag je de prijsvraag voor de MTV EMA’s verschijnen. Deze winnares mag samen met haar beste vriendin de EMA’s bijwonen in Frankfurt die door niemand anders dan Heidi Klum wordt gepresenteerd. Ze vliegen samen naar deze big city om te overnachten in een luxe hotel. Ze verschijnen samen op de rode loper en zien optredens van onder andere Taylor Swift, Muse en No Doubt.

mtv emas

Klinkt goed hé? Wil jij al weten wie de winnaar is?

De gelukkige winnaar van de MTV EMA’s prijsvraag op Girlscene is…
*tromgeroffel*
Ze gaat samen met haar beste vriendin naar Frankfurt en zal daar twee dagen lang genieten! T. stuurde een GIF bestandje waarom ze graag naar de MTV EMA’s wilde. Deze kun je hier bekijken.

“Wij dromen er al jaren van om bij een MTV Award show aanwezig te zijn! We blijven dan ook altijd trouw de hele nacht op om geen seconde van de VMAs te missen. Zo hebben we al weken geleden de avond van 11.11.2012 aangekruist in onze agenda’s. Maar het zou natuurlijk helemaal fantastisch zijn om dit live mee te maken!

Helaas zijn wij arme studenten en laat ons budget het niet toe om zelf kaarten te kopen, en erheen te gaan :(. Ik zou het te gek vinden om deze actie te winnen en mijn vriendin, die ik veel te weinig zie omdat ze in Groningen is gaan studeren en ik in Rotterdam, hiermee op haar verjaardag (19 oktober, dag van de uitslag) te verassen!

Nu maar hopen dat we via deze te gekke actie erbij kunnen zijn!”

tessa

Het moment van de waarheid!
Hoofdredacteur Danique belde vanochtend T. op om het geweldige nieuws te vertellen. Ze was echt door het dolle heen en kon het bijna niet geloven! Ze mag vandaag -mits ze dit artikel nog niet gelezen heeft- haar beste vriendin gaan verassen met deze prijs. Die zal een geweldige verjaardag hebben! Wij wensen jullie in ieder geval ontzettend veel plezier en we hopen dat jullie daar een super tijd hebben!

Door: de meiden van de redactie