Lifestyle

One Direction naar Amsterdam!

Het gaat goed met de jongens van One Direction. Een jaar geleden interviewde Girlscene de jongens en sindsdien hebben ze niet stil gezeten. Inmiddels hebben Liam, Niall, Zayn, Harry en Louis ook de Verenigde Staten veroverd met hun muziek en natuurlijk hun looks. Gelukkig vergeten ze hun fans in Europa niet en gaan ze volgend jaar tijdens hun wereldtour ook Nederland langs!

Volgende week komt het langverwachte nieuwe album van One Direction "Take Me Home" eindelijk uit. Op dit album werken de jongens onder andere samen met Ed Sheeran, Tom Fletcher en Dr. Luke. Natuurlijk staat ook hun huidige hitsingle "Live While We We’re Young" op het nieuwe album.

one direction

Vanaf 22 februari 2013 gaat de wereldtournee van One Direction van start in Londen. Bijna anderhalve maand zullen de jongens door Groot Brittannië touren. Eind april steken ze de Noordzee over en komen ze naar het Europese vasteland. Op 3 mei staan Liam, Niall, Zayn, Harry en Louis in de Amsterdamse Ziggo Dome. De kaartjes kunnen vanaf 3 november (dat is aanstaande zaterdag) gekocht worden via Ticketservice en Livenation.

one directino

Na Europa zullen de heren nog verder reizen richting Noord Amerika, Australië en Nieuw Zeeland, half oktober zijn de jongens dan eindelijk klaar met de wereldtournee.

Ga jij proberen kaartjes te scoren voor het concert van One Direction?! Ben jij ook zo benieuwd naar het nieuwe album?

Door de Redactie