Lifestyle

Veggie in pumps

Groen is hip, en ook termen als ‘eco’ en ‘bio’ vliegen je om de oren. Maar hoe zit dat nu eigenlijk allemaal, enne… is het wel hip?

Ja! zeggen Lisette Kreischer & Merel van der Lande, schrijfsters van het gloedjenieuwe boek "Veggie in Pumps: gids voor een ecofabulous leven". Jep, eco & fabulous gaat dus prima samen!

Over het boek…
Veggie in Pumps is een praktisch boek voor iedereen die waarde hecht aan een fijn leven, maar ook vindt dat er leuk en mooi uitzien niet ten koste mag gaan van de rest van de wereld.
Op hoge hakken gewapend tegen het geitenwollensokkenvirus gaan ze op zoek naar mooie ‘eerlijke’ kleding, (h)eerlijk ‘tofulicious’ eten en prachtige ‘respectful’ accessoires.
Veggie in Pumps laat zien dat het niet moeilijk is om bewust te eten, verantwoord te reizen en eerlijke kleding te kopen. In deze gids leiden zij ons langs alle valkuilen van de verschillende eco-merken, ze geven informatie over eerlijke kleding en recepten voor de lekkerste veganistische cakejes. Veggie in Pumps gaan voor het beste en als dat niet te vinden is, creëren ze het zelf wel, onder het motto: duurzaamheid duurt het langst!

Over de schrijvers…
Lisette Kreischer stopte op haar tiende met het eten van vlees en verdiepte zich steeds meer in de achtergrond van vleesconsumptie en in milieuproblematiek.
Merel van der Lande werkte o.a. voor Buitenleven en Seasons. Momenteel werkt ze als tekstredacteur bij VT Wonen.

"Veggie in pumps" is nu te koop voor € 17,95 bij de boekwinkel.