Lifestyle

Stephenie Meyer – Eclips

Ben jij fan van de Twilight boekenserie (afgelopen december ook als film verschenen)? Kruip dan wat dichter naar de computer: deel 3 is nu namelijk uit in Nederland!

"Eclips" is het derde boek in de Twilight-serie van Stephenie Meyer; het langverwachte vervolg op de wereldwijde bestellers Twilight en Nieuwe maan. Yes, we lezen verder over het passionele en meeslepende liefdesverhaal van Bella en Edward…

‘Bella?’
Achter me hoorde ik Edwards zachte stem. Hij trok me meteen in zijn armen en kuste me opnieuw. Deze kus maakte me bang. Er zat teveel spanning in, zijn lippen drukten te vurig tegen de mijne – alsof hij bang was dat we nog maar weinig tijd hadden.

Seattle wordt geplaagd door een serie mysterieuze moorden. Vampier Victoria zint nog steeds op wraak. Ze lijkt niet te stoppen. Bella is in groot gevaar. Daarnaast kampt Bella met een levensgroot dilemma. Ze moet kiezen tussen haar liefde voor Edward en haar vriendschap met Jacob. Door deze beslissing dreigt de eeuwenlange strijd tussen vampiers en weerwolven weer op te laaien. Na haar eindexamen staat ze voor nóg een keuze, de belangrijkste in haar leven: die voor het leven, of voor de dood.