Lifestyle

Lucy Dawson – Zijn andere vriendin

Het boek ‘Zijn andere vriendin’ draait om Mia en Pete. Mia is al jaren gelukkig met Pete, maar de passie en de spontaniteit in hun relatie zijn minder geworden. Is dat normaal?

Nou, op een avond struikelt ze over zijn mobiele telefoon en leest een sms’je dat niet van haar afkomstig is. Ze staat verstard in de kamer kijkend naar het scherm, afzender ‘Liz’ ziet ze staan. Plotseling dringt het genadeloos tot haar door: Pete gaat vreemd!

In plaats van hem uit huis te schoppen, smeedt ze een koelbloedig plan. Ze besluit er alles aan te doen om die andere vrouw uit zijn leven te bannen. Ze gaat daarbij tot het uiterste. Hoewel ik waarschijnlijk eerder mijn vriend de deur uit zou schoppen als hij zoiets zou doen, kan ik me ook wel voorstellen dat iemand tot zo’n actie gedreven wordt.

Echt leuk, zo’n kruising tussen een thriller en een chicklit! Het is een superspannend en prettig geschreven boek. Al vanaf de eerste bladzijde word je als het ware in het verhaal gezogen; ik kon het boek met moeite weg leggen. Mijn advies is daarom om een lekkere zomerse dag uit te kiezen waarop je niets te doen hebt, zodat je het boek in een keer uit kunt lezen!

Het boek is voor €17,50 te koop. Bestel ‘m hier! (zonder verzendkosten)

door Danique