Lifestyle

Luchtkussen van Astrid Harrewijn

Astrid Harrwijn is echt een schrijftalent! Na haar eerste roman ‘Ja kun je krijgen’ en de tweede ‘In zeven sloten’, is nu alweer het derde boek verkrijgbaar. Een nieuwe chicklit, genaamd ‘Luchtkussen’. Echt een super leuk boek!

‘Luchtkussen’ speelt zich af in het Gooi waar hoofdpersoon Lieke, een gescheiden vrouw, met haar puberdochter Merel woont. Ze leefde van een erfenis, maar als haar geld zo goed als op blijkt te zijn raakt ze in geldproblemen. Ze moet op zoek naar een baan. Door haar vriendin Roos komt ze bij het Gooise bedrijf Personal Whatever terecht. Dit is een bedrijf die Gooise vrouwen helpt bij zaken als interieurverandering tot het trimmen van hun poedel.

Na verloop van tijd raakt het bedrijf in financiële problemen en wordt Lieke gevraagd het bedrijf tijdelijk te runnen. Ondertussen pubert haar dochter Merel lekker door en haalt ze haar dementerende moeder in huis. Verder is er nog een leuke, nieuwe buurman Bram… Is dit misschien een nieuw vaderfiguur of is hij gewoon een hele fijne vriend?

‘Luchtkussen’ is een chicklit, zoals chicklit hoort te zijn. Een tikkeltje romantisch en zeker komisch! Het boek ligt nu in de winkel voor €17,50

Bestel ‘m hier!

door Danique