Lifestyle

Lindsey Kelk – Ik hou van New York

Welke plek is het beste om over je gebroken hart heen te komen en al je zorgen te vergeten? New York, New York, New York… Hoofdpersoon Angela Clark probeert haar gebroken hart te lijmen met shoppen, uitgaan, cocktails drinken en nog eens shoppen!

Wanneer Angela haar verloofde betrapt met een andere vrouw, pakt ze het eerste vliegtuig naar New York. Eenzaam en alleen staat ze enkele uren later voor een willekeurig hotel in Manhattan. Ze raakt al snel bevriend met Jenny, de receptioniste van het hotel. Dan begint haar leven zonder zorgen!
Samen met Jenny verwerkt Angela haar liefdesverdriet met shoppen, cocktails en naar de sauna gaan. Angela koopt een compleet nieuwe garderobe, inclusief Marc Jacobs-tas, en laat haar haar knippen volgens de laatste New Yorkse mode. Ze geniet zeker van haar nieuwe vrijheid, ze date zelfs twee mannen tegelijk! Dan krijgt Angela een baan als blogger bij een hip tijdschrift, het lijkt erop dat haar leven weer helemaal op orde is. Haar blog over daten in New York blijkt al snel een groot succes te zijn en wordt binnen no time door iedereen in New York gelezen! Een groot succes, betekent een hectisch leven… Hoe gaat het succes haar af?

Het boek ‘Ik hou van New York’ van Lindsey Kelk is nu te koop voor €17,95.

Bestel ‘m hier!