Lifestyle

Sharon Griffiths – Ouderwets verliefd

Sharon Griffiths komt met het romantische boek: Ouderwets verliefd. Een boek waarin hoofdrolspeelster Rosie in een geheel andere tijd, namelijk in de jaren ’50, beland…

Na een vreselijke ruzie met haar vriend Will gaat journaliste Rosie  op weg naar een interview in een jaren vijftig-wijk, de locatie van een nieuwe realityshow. Daar aangekomen valt ze flauw en wanneer ze bijkomt, lijkt alles anders. De wereld ziet er grijs en ouderwets uit. Ze lijkt wel in een andere tijd beland. De bewoners van het huis hebben gerekend op haar komst en tot haar grote verbazing staat er op de logeerkamer een koffer met haar initialen erop.
Dan valt het kwartje: ze is natuurlijk kandidaat in de show! Ze laat de eerste dagen zich van haar beste kant zien en lacht tegen alle schilderijen en spiegels waar mogelijk een camera achter verborgen is. Maar ook als haar vriend en beste vriend opduiken en met elkaar getrouwd blijken te zijn, beseft Rosie dat er iets goed mis is!
Het begint langzaam tot Rosie door te dringen dat dit allemaal echt is, en geen show…Ze is in de jaren vijftig beland, kan Rosie nog terugkeren naar haar eigen leven in de eenentwintigste eeuw?

Het is echt een romantisch boek, met een tikkeltje humor. Het boek is nu in de boekenwinkel te koop voor €17,50

Bestel ‘m hier! (zonder verzendkosten)

door Danique