Lifestyle

Jill Mansell – Ondersteboven

Ondersteboven is alweer de zestiende Mansell-titel. Jill Mansell is de auteur van boeken als "Schot in de roos’, "Scherven brengen geluk" en " Eenmaal andermaal verliefd". Ze schrijft echt super leuke en grappige boeken, waarmee je heerlijk in de tuin, op vakantie of op het strand weg kunt zwijmelen.

Het boek gaat over Ginny Holland, ze is een gescheiden vrouw en moeder van dochter Jem. Jem is sinds kort gaan studeren en op een paar uur rijden van haar ouderlijk huis op kamers gaan wonen. Terwijl Jem de man aan het ontdekken is, besluit moeder Ginny hetzelfde te doen. Ze plaatst een advertentie voor een huisgenoot en gaat op zoek naar een baan.

Ze probeert zelfs voorzichtig te denken aan een nieuwe liefde, wanneer ze in een antiekzaak een aantrekkelijke man ziet. Zo’n lange knappe man heeft ze in geen jaren gezien! Gedachteloos loopt Ginny de antiekwinkel weer uit. Maar ze heeft wel per ongeluk een duur ding in haar handen en wordt meteen door diezelfde lange knappe man van diefstal beschuldigd. Ook benieuwd hoe dit gaat dit aflopen?

Het boek is nu te koop in de winkel voor €7,98 en als extraatje zit er nu een exclusieve Jill Mansell tattoo bij de pocket!

Bestel ‘m hier!