Lifestyle

Dan Brown – Het Verloren Symbool

Eindelijk! Het nieuwe boek van Dan Brown (de schrijver van o.a. De Da Vinci Code en Het Bernini Mysterie) is uit en heet: Het Verloren Symbool.

Het verhaal…
Robert Langdon wordt onder valse voorwendselen naar Washington gelokt: het epicentrum van de wereldmacht en de stad met de grootste verborgen geheimen uit de geschiedenis. Na aankomst in het Capitool krijgt hij een telefoontje. Peter Solomon, vooraanstaand lid van de vrijmetselarij, filantroop en goede vriend van Langdon, is ontvoerd en verkeert in levensgevaar. Solomons kidnapper wil maar één ding: dat Langdon de codes van het mysterieuze genootschap ontcijfert en de legendarische macht die daardoor vrijkomt aan de kidnapper overdraagt.
Langdon kan niet anders dan het spel meespelen. Hij krijgt hulp van Katherine, Solomons zus, een vooraanstaand wetenschapper die de kracht van het menselijk denken bestudeert. Lukt het hen om op hun duizelingwekkende tocht de geheimen van Washington te ontraadselen? Want wat hadden de idealen van de geestelijke vaders van de Verenigde Staten gemeen met de denkbeelden van de vrijmetselarij? En kan die kennis het leven van Solomon en het lot van de wereld redden?

Lees het eerste hoofdstuk hier online…

De schrijver…
Dan Brown is een van de succesvolste thrillerauteurs van het moment. Zijn vier bestsellers prijkten bij verschijnen wereldwijd boven aan de bestsellerlijsten. Het Juvenalis Dilemma, De Delta Deceptie, Het Bernini Mysterie en De Da Vinci Code worden vertaald en uitgegeven in meer dan 40 landen. Tot Brown besloot zich volledig op het schrijven te storten, doceerde hij Engels aan de Philips Exeter Academy. Als zoon van een prijs winnend wiskundige en een moeder die religieuze muziek speelde, werd Dan Brown in zijn jeugd omringd door de tegengestelde ideeën van wetenschap en geloof. Samen met zijn vrouw Blythe, die kunsthistorica en schilderes is, gaat hij regelmatig op reis om research voor zijn boeken te doen.

Het boek is nu te koop voor € 22,90. Bestel het boek hier! (zonder verzendkosten)