Lifestyle

Kirsten Sawyer – Morgen ben ik de bruid

Het verhaal
Molly wordt steeds gevraagd als bruidsmeisje door haar vriendinnen en kennissen. Maar op een keer heeft ze er volledig genoeg van. Zij wil ook een keer een dag in het middelpunt van de belangstelling staan. Op haar dertigste verjaardag krijg ze te horen dat haar jongere zus Jamie, die ook al voor haar getrouwd is, zwanger is. En daar bovenop blijkt dat Brad, haar beste vriend, zich verloofd heeft met zijn vriendin Claire. Maar Molly kan Claire totaal niet uitstaan en wil Brad ook helemaal niet kwijt.

Dan komt ze op een idee. Met het geld dat ze ooit van haar oma kreeg voor noodgevallen, huurt Molly een mannelijke escort in, Justin. Hij zal namelijk moeten doen alsof hij haar vriend is en later ook haar verloofde. Dan zou hij haar vlak voor hun bruiloft moeten dumpen, zodat Molly toch in ieder geval een dag alle aandacht krijgt.

Maar is het plan wel volledig waterdicht? En krijgen ze er geen spijt van? En hoe zit dat met Brad?

Mijn mening
Dit is echt zo’n mooi boek. Echt een mengeling tussen roman en chicklit, net zoals het hoort te zijn. In het begin denk je soms van ‘hoe komt ze er toch bij?’ maar later ga je meer en meer met Molly meeleven. Je lacht met haar mee, je weent met haar mee, je zwijmelt met haar mee; kortom je wordt gewoon één met Molly. Natuurlijk is het boek erg voorspelbaar, je ziet al van mijlenver hoe het zal aflopen maar dat weerhoudt je er zeker niet van om door te lezen.
Zeker lezen dit boek! Het is sinds ik het gelezen heb mijn absolute nummer 1. Echt een aanrader als je van romantische boeken houdt en ze toch wat voorspelbaar mogen zijn.

Over Kirsten Sawyer
Kirsten Sawyer studeerde communicatie aan de University of Southern California en begon een carrière in de tv-wereld. Nu is zij fulltime schrijfster en moeder. Ze woont met haar man en dochter in Los Angeles. Intussen schrijfst ze ook aan nieuwe boeken. Ook verscheen er vorig jaar een nieuw boek van haar, Not Quite A Mom, maar dit boek is voorlopig nog niet vertaald.

Door Jessica