Lifestyle

Klusboek voor de handygirl

Sinds ik op mezelf woon, moet ik steeds vaker ‘klussen’. Spijkertjes in de muur slaan lukt nog wel, maar hoe boor je nou een goed gat, verf je een muur of hang je een lamp op? In het boek "Klusboek voor de handygirl" staat een heleboel…

De achterkant van het boek geeft me al hoop: "De tijd van bewonderend toekijken hoe een welgevormde man de klus klaart is voorgoed voorbij. De dames doen het voortaan zelf! Goed, goedkoop en betrouwbaar. Uit onderzoek blijkt dat vrouwen onder de veertig tegenwoordig even vaak klussen als mannen. En daarbij gaat het niet alleen om de lichte klusjes: steeds vaker draaien de ladies hun hand niet meer om voor het leggen van een terras of het betegelen van een badkamer. Bijna de helft van de kopers in doe-het-zelfwinkels is dan ook vrouw. Al die handige vrouwen kunnen hun hart ophalen met het Klusboek voor de handygirl. Het is geschikt voor zowel de beginnende als de meer ervaren klusser. Het Klusboek voor de handygirl is een complete remake van het eerder verschenen gelijknamige boek. De beschrijvingen van alle klussen zijn aangepast aan de moderne tijd én er zijn veel klussen toegevoegd. Zo kan de echte geëmancipeerde én geldbesparende diva voortaan haar nieuwsgierige buren op afstand houden met een zelfgeplaatste schutting! Natuurlijk is er in het boek ook aandacht voor verantwoord en voordelig klussen."

Ik heb er in ieder geval súperveel aan gehad; het wordt lekker makkelijk uitgelegd, zodat ik (een echte klusmuts) het snap. Wat een verademing! Het boek is te koop voor € 14,95.

Bestel het boek hier! (zonder verzendkosten)