Lifestyle

The Carrie Diaries

Kan jij ook geen genoeg krijgen van Sex and the City? Dan heb ik goed nieuws voor je! Natuurlijk wachten we allemaal al op de film ‘Sex and the City 2’, die in mei 2010 in de bioscoop gaat draaien, maar er komt ook een nieuw boek: The Carrie Diaries!

De SATC-schrijfster Candace Bushnell gaat twee nieuwe boeken uitbrengen over Carrie Bradshaw. Over het allereerste boek wordt nu iets meer bekend: het gaat ‘The Carrie Diaries’ heten en komt in op 27 april 2010 in Amerika (vlak voor de Amerikaanse première van Sex and the City 2).

Waar gaat het over?

Met het nieuwe boek duiken we in de tienerjaren van Carrie, back to school! Het gaat vooral over Carrie’s eerste liefde, hoe ze een schrijfster is geworden en over de relatie met haar moeder. Hoe is Carrie geworden wie ze nu is? Was Carrie vroeger ook al zo’n fashionista? Wie waren de voorgangers van mister Big? En wie waren haar vrienden? Op deze vragen krijgen we antwoord, volgens schrijfster Candace Bushnell. Maar een ding verklapte ze al: Carrie was een trendsetter en gangmaakster. Geen saaie tante dus!  

Het enige nadeel is dat het nog wel even duurt voor dit boek in de Nederlandse boekwinkels te vinden is, want het komt pas in april uit in Amerika en dan moet het nog vertaald worden.

En tot die tijd… aftellen tot ‘Sex and the City 2’! We can’t wait!

Door Lyvyan