Lifestyle

Jackie Collins – Steenrijke meisjes

Jackie Collins heeft weer een heerlijk boek uit: ‘Steenrijke meisjes’. Het recept bij Collins is bekend, maar daarom niet minder leuk: Seks, drugs en moord in Hollywood!

-

Waar gaat het boek over?

Hippe clubeigenaar Bobby, de zoon van Lucky Santangelo, was op school hecht bevriend met het steenrijke trio Denver Jones, Carolyn Henderson en Annabelle Maestro. Denver is inmiddels een hotshot advocate in LA. Carolyn is de assistente én minnares van een invloedrijke senator van Washington. En Annabelle, de bloedmooie dochter van twee megafilmsterren, slaat haar klauwen graag in beroemde mannen. Als Annabelles moeder wordt doodgeschoten in de slaapkamer van haar landhuis in Beverly Hills, zoekt Annabelle haar oude vrienden weer op. Samen met Lucky duiken ze in de vieze zaakjes die tot de moord hebben geleid…

Over de auteur

Jackie Collins is de meesteres van de sexy roman en staat garant voor opwindende verhalen die zich afspelen in een wereld waarin alles draait om macht, seks, geld en roem. Ze woont in Beverly Hills en kent het leven van de rich and famous als geen ander.

Bestel het boek hier voor € 17,99!