Lifestyle

My Wonderful World Of Fashion

Als je van mode, knutselen en tekenen houdt, dan is ‘My Wonderful World Of Fashion’ een leuk boek voor jou! Auteur Nina Chakrabarti heeft een handboek gemaakt voor stylish dames die graag creatief bezig zijn.

‘My Wonderful World Of Fashion’ staat vol met leuke illustraties en inspiratie. De bedoeling is dat het boek je aan de slag zet. Daarom is alles ook gemaakt alsof het één groot kleurboek is. Je kan zelf dus kiezen welke kleuren de afbeeldingen krijgen!

http://www.bol.com/nl/p/engelse-boeken/my-wonderful-world-of-fashion/1001004006553919/index.html

Het boek is bedoeld voor alle leeftijden, maar het nadeel is wel dat er vrij veel kinderachtige aspecten aan het boek zitten, zoals het inkleuren van tekeningen. Maar er zitten ook heel veel leuke dingen in! Zoals voorbeelden van henna tatoo’s, ideeën om je kleren op te pimpen of een DIY voor een tie-dye shirt. Daarnaast zijn er ook leuke illustraties van de geschiedenis van mode.

http://www.bol.com/nl/p/engelse-boeken/my-wonderful-world-of-fashion/1001004006553919/index.html

Kortom, een boek wat je aanspoort om eens flink aan de slag te gaan op een regenachtige dag! In Engeland gingen de boeken als warme broodjes over de toonbank. Nu is het boek ook in het Nederlands te koop, voor 15 euro bij de boekhandel

Lijkt het jou een leuk boek?

Door Marit