Lifestyle

Lezen met de Sterren

Wat Oprah kan, kunnen wij ook!’ moet bekend Nederland gedacht hebben, want naast Oprah’s succesvolle bookclub is er nu ook een hippe leesclub in Nederland. Lezen met de Sterren is een boekenclub voor jongeren, waarbij sterren als oud TMF-vj Saar Koningsberger en BNN-babe Zarayda Groenhart hun favoriete boeken presenteren.

lezen met de sterren

lezen met de sterren

Het evenement Lezen met de Sterren is een initiatief van Literair Productiehuis Wintertuin, met als doel om het lezen onder jongeren te bevorderen.

Ben jij dol op lezen, verslind jij boeken met de dag en wil jij je leeservaring delen met Saar of Zarayda? Of lees je juist (nog) niet zoveel… je bent van harte welkom! Kom vrijdag 28 januari naar de Centrale Bibliotheek in Nijmegen, waar je tevens deel kunt nemen aan leuke workshops. De dag wordt feestelijk afgesloten met onder meer een prijsvraag voor de origineelste vraag over het boek aan de ster.

lezen met de sterren

BNN presentator Dennis Storm tijdens het evenement afgelopen november.

Kom jij naar deze tweede bijeenkomst van Lezen met de Sterren, maar heb jij de eerste in november gemist? Geef je op via lezenmetdesterren@gmail.com en lees gauw nog even bij..